30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Zang HeadsetsFitness HeadsetsPresentatie HeadsetsRever MicrofoonsKabelsAudio

Fitness/Aerobics Pro Wireless Headsets

WirelessHeadset.nl verkoopt ook de professionele fitness, sport en aerobics wireless headset micrfoons en earsets voor alle draadloze systemen zoals Shure, Sennheiser, AKG, Samson, Sony, Audio Technica Draadloos. Headsets zijn los te koop als je al een draadloos systeem hebt. Maar ook als complete sets te koop. Een complete draadloze set heb je nodig als je alleen een audio systeem hebt. Een losse headset koop je bijvoorbeeld als je oude headset niet meer goed werkt.

Complete Fitness Draadloze Headsetmicrofoons


Losse Headsetmicrofoons voor Draadloos Systeem

Bij de aankoop van een wireless headset is het belangrijk om te letten op de soort aansluiting, dus bijvoorbeeld, mini jack, mini XLR met 3 pin, mini XLR met 4 pin. En op de microfoon, sommige micrfoons zijn rondom gevoelig, ook wel omni genoemd. Sommige microfoons zijn richtingsgevoelig, ook wel directional. Rondom microfoons klinken natuurlijker en minder direct. Dan hoeft de microfoon dus minder goed voor de mond te zitten, en heeft je fitness audio systeem meer vermogen nodig. Bij een richtingsgevoelige microfoon heb je een directer geluid, heeft je fitness PA minder vermogen nodig om toch verstaanbaar te kunnen klinken, en is je headset minder gevoelig voor rondzingen als de muziek bijvoorbeeld ook hard staat.

Wireless Headsets Shure, Sennheiser, AKG, Samson, Sony, Audio Technica

Deze headsets zijn beschikbaar met verschillende pluggen en daardoor geschikt als wireless headset voor draadloze systemen van bijvoorbeeld: Shure, Sennheiser, AKG, Samson, Sony, Audio Technica.

Fitness Wireless Headsets AKG/Samson CONCERT 77

Zeer solide en betaalbare losse headsets met een mini 3 pin XLR aansluiting voor bijvoorbeeld AKG draadloze fitness systemen, en Samson CONCERT 77 aerobics draadloze systemen. De QE headset is een echte pro headset met zeer goed geluid. De HS5 is een zeer voordelige headset met een prima geluid.


Populaire accesoires voor wireless fitness headsets

Voor fitness PRO en QE headset zijn de QE windscreens een essentieel onderdeel om de microfoon van de draadlooshead droog te houden. De AH1 moisture barrier is een beschermkapje wat noodzakelijk is om de AH1 zender om de samson headset droog te houden.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 WirelessHeadset.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.