30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Zang HeadsetsFitness HeadsetsPresentatie HeadsetsRever MicrofoonsKabelsAudio

Draadloze USB Microfoons en Headsets

Samson Samson  Xpd1

Omschrijving

Met de Samson XPD1 draadloze headsets kun je gemakkelijk een draadloze microfoon, mini dasspeld microfoon of headset aansluiten op een computer, PC, Mac, windows laptop of MacBook. Maar ook op bijvoorbeeld een tablet, ipad of iPhone of smartphone, mits je daar een usb aansluiting of usb verloop stekkertje op hebt.
Daarnaast heeft Samson ook een aantal eigen speakers en mixers waar een speciale XPD1 usb aansluiting op zit zodat je ze ook op deze XP speakers kan gebruiken. Vele toepassingen dus, en goed geluid en beter bereik en betrouwbaarder dan Bluetooth!

Opnemen met XPD1 USB

Het handige van de usb dongle bij de XPD1 headsets en microfoons is dat je daardoor direct een goed audio verbinding hebt. Daarna kun je het apparaart als opname microfoon selecteren in allerlei software en apps en kun je met veel beter geluid je stem, spraak en geluid opnemen dan bijvoorbeeld met de ingebouwde microfoons. Daarnaast heb je natuurlijk draadloze vrijheid om rond te lopen

Streamen, skype etc

Naast het opnemen kun je deze microfoons ook handig gebruiken om het geluid van de microfoon via internet te streamen. Of dit nu een gesprek via video chat of skype is, of internet radio, het maakt niet uit.

Stem, spraak of stem versterken

Met deze microfoons kun je ook perfect live je stem versterken. Echter een computer of laptop hiervoor gebruiken is niet aan te raden aangezien helaas computers zelf voor vertraging zorgen. Dit praat of zingt niet fijn. Dus wil je je stem versterken dan kun je dit prima doen met deze draadloze microfoons in combinatie met de XP speakers van Samson. Of de Samson mixer met speciale USB xpd ingang

Andere Headsets en draadloze microfoons

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 WirelessHeadset.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.